Nominow - directe integratie met Clang

Geplaatst door Jerlijn Kasmani op 16 juni 2020

Nominow - Clang

Goed nieuws voor alle Clang gebruikers. Sinds begin juni is Nominow toegevoegd als een van de native CDP integraties in Clang.

Clang is hét Nederlandse e-mailmarketing en marketing automation platform. Met de flexibele drag & drop functies klik je makkelijk en snel e‑mails, campagnes, landingspagina’s, profielen en dashboards in elkaar. Clang biedt alles wat je nodig hebt voor succesvolle e‑mailmarketing.

Nominow is hét Nederlandse Customer Data Platform waarmee je al jouw klantdata centraal samenbrengt, ontdubbelt, opschoont en beschikbaar maakt voor alle klantinteracties. Samen met Clang een 'match made in The Netherlands' waar wij heel blij mee zijn.

Met de nieuwe intergratie van Nominow in Clang gebruik je jouw klantdata in gesegmenteerde marketing campagnes in Clang en krijg je relevante data van je klanten terug uit Clang die dan ook direct in alle klantcontact momenten beschikbaar is.

In Clang maak je eenvoudig de koppeling door in de Clang Store de integratie te installeren. Je hebt alleen je credentials en de juiste rechten in Nominow nodig om de koppeling te maken.

Nominow integratie in Clang

Met deze directe koppeling kun je in Clang vanuit Nominow doelgroepen maken en gebruiken in workflows voor campagnes. Waarbij Nominow zowel het startpunt kan zijn voor een campagne als het eindpunt voor conversiedata uit acquisitiecampagnes, het registreren van interesses en voorkeuren en correct en direct verwerken van opt-outs in het kader van de AVG.

Nominow als start van Clang campaign flow

Wil je meer weten over de integratie met Clang of Nominow als oplossing voor het ontsluiten van klantgegevens in Clang? Boek een online kennismaking.

Reageer op deze story

Waarom Nominow

Nominow creëert jouw Single Customer View (SCV) en doet dat op basis van data uit verschillende bronnen: data management platforms (DMP’s), marketing automation-, e-mail-, CRM-, ERP- en kassa-systemen. Maar ook data warehouses, websites, e-commerce shops, mobile apps en social media.

Voordelen CDP

  • 360 graden klantprofiel
  • Realiseren van een persoonlijke customer journey
  • Maakt van bestaande klanten loyale klanten
  • GDPR compliant
  • Een hogere customer life time value

Abonneer je op onze Stories

Recente Stories